TEKSTOVI NA BLOGU

Monday, June 10, 2013

ČAĐAVA MEHANA USKORO NA HAPPY-JU I KAO IGRANA SERIJA


Iskusni reditelj Darko Kamarit  otkriva da će tokom leta snimati Čađavu mehanu u formi igrane serije, čiji je supervizor Vesna Radusinović. Osim četrnaest mladih glumaca koji su se već istakli u pređašnjoj inkarnaciji ove serije igraće i Feđa Stojanović, Ivan Bekjarev, Lidija Vukićević i Iva Štrljić. U svakoj epizodi  gledaoci će imati prilike da čuju četiri muzičke numere, dok će se pojedini pevači oprobati i kao glumci.

Prva od planirane 22 epizode biće emitovane na TV Happy od jeseni. Zasad je sigurno da će se u jednoj epizodi pojaviti Slavica Ćukteraš, dok se trenutno vode pregovori sa Sekom Aleksić, Acom Lukasom, a Kamarit pretpostavlja da će se u novoj Čađavoj mehani pojaviti i Goca Tržan. Kamarit naglašava da u celoj ovoj eksploziji igranog programa, ovo neće biti serija visoke produkcije, već tipični sitkom koji televizija samostalno može da iznese.

Istom prilikom Darko Kamarit je obznanio i da Happy ima još jednu seriju u planu, i to seriju koja će biti zasnovana na komadu Ero sa onoga sveta.

Izvor: www.blic.rs/Zabava/TV-Program

No comments:

Post a Comment