TEKSTOVI NA BLOGU

Monday, July 14, 2014

POZORIŠNI TREJLER ZA ZONU 2




Performans koji predstavlja neku vrstu pozorišnog trejlera nastavka filma "Zona Zamfirova", koji režira Jug Radivojević, okupio je oko 500 gledalaca na obali Vlasinskog jezera kojima je predstavljena kompletna ekipa koja će raditi na filmu “Vrati se Zone”.

Kako je najavljeno snimanje je zakazano za početak naredne godine, a premijera bi trebalo da bude u novembru 2015. godine. Glavne uloge na filmu pripale su mladim glumcima, pa će tako prelepu Zonu Zamfirovu glumiti Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić.

Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić. Pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošća iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

- Vrati se Zone” je ljubavni film u kome ljubav pobeđuje, jer ljubav uvek pobeđuje i ljubav uvek treba da pobeđuje! „Vrati se Zone” je film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama! „Vrati se Zone” je film za onaj bolji, lepši i srećniji deo svakog od nas koji, i pored svega, veruje da život ima srećan kraj - kaže reditelj Radivojević.

Kuriozitet je da će zahvaljujući Manetu i Zoni u Srbiji nastati novi grad - Zone Grad, koji je počeo da se gradi u februrau ove godine. To je verna replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za celodnevni i celogodišnji boravak njegovih stanovnika i posetilaca.



Izvor: Južne vesti

No comments:

Post a Comment