TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, May 16, 2014

Beson ponovo među Srbima

Kompanija Lika Besona EuropaKorp koja ima vrlo intenzivnu saradnju sa našim filmadžijama ne samo korisnik njihovih usluga na svojim produkcijama kao što su "3 dana za ubistvo", "Lokaut", "Okrug 13" ili "Human Zoo" već i kao distributer srpskog filma "Čarlston za Ognjenku", u Kanu najavljuje novi film koji će se dešavati u Srbiji.

Za razliku od filma "3 dana za ubistvo" gde film samo počinje u Beogradu, priča novog naslova "Jezero" smeštena je u ratom zahvaćenu Srbiju gde grupa pripadnika američkih mornaričkih specijalnih jedinica SEAL dolazi sa reši davnašnju misteriju i izvuče blago sakriveno na dnu jezera. Scenario su zajedno napisali Lik Beson i Ričard Venk, našoj oublici poznat kao scenarista filmova "16 blokova" i "Plaćenici 2".

Još nema informacija o tome o kom ratu govori ovaj film. Ipak, "Jezero" je istaknuto kao jedan od projekata na koje najviše računa Besonova kuća koja je u Kanu objavila i obezbeđivanje 450 miliona dolara za finansiranje filmova sa kojima planira da se učvrsti na američkom tržištu.


No comments:

Post a Comment