TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, October 15, 2013

VOJNA AKADEMIJA 2 STIŽE U BIOSKOPE 6. NOVEMBRA

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.

Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i pronađite odgovore na sva vaša pitanja.

Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere.

Režiju potpisuje Dejan Zečević, po filmskoj priči Gordana Mihića.

U glavnim ulogama su Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić, Sofija Rajović, Slobodan Stefanović, Miloš Timotijević, Goran Jokić, Aleksandar Radojičić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Branislav Lečić, Tihomir Stanić, Vojislav Brajović, Ivana Mihić, Marija Milovanović.

Specijalni gost je Vlado Georgiev

Premijera filma biće u Centru "Sava" 6. novembra.

No comments:

Post a Comment