TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, October 31, 2013

STIGAO TREJLER ZA PRVU REGIONALNU WEB-SERIJU ZA TINEJDŽERE NA OVIM PROSTORIMA

Šta se desi kada virtuelni odnosi postanu stvarni, nove ljubavi uzdrmaju stara drugarstva, a igra preraste u pobunu?

SamoKazem je prva web serija za tinejdzere na nasim prostorima. Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivace se iskljucivo na webu – na Facebook stranici serije facebook.com/samokazem01 i na youtube kanalu serije youtube.com/samokazem01. Ovakav nacin prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za citav region.

Pogledajte trejler:
www.facebook.com/samokazem01
www.youtube.com/samokazem01

Prica prati (ne)obicno leto u zivotu nekoliko devojaka i mladica. Oni dolaze iz razlicitih zemalja koje se granice jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja retko i nerado prelaze tegranice. Govore razlicitim jezicima, a odlicno se razumeju. Dele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pricaju. Upoznali su se slucajno, tako nekako su i postali prijatelji.

Producent serije je Fond B92, a izvrsni producent TunaFish Studio. Reziju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilovic. Uzbudjivi soundtrack se krece u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do Prti Bee Geea.

"SamoKazem", od 7. novembra, ponedeljkom i cetvrtkom u 22 sata, samo na facebook.com/samokazem01 i youtube.com/samokazem01.

No comments:

Post a Comment