TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, September 11, 2013

ANDREJ PEJIĆ U TURSKOJ SERIJI GLUMI DRAKULINOG GEJ SINA

Maneken Andrej Pejić je u Turskoj upravo završio snimanje serije “Fatih”, u kojoj glumi mlađeg sina grofa Drakule - Radua. Koliko se uživeo u ulogu, pokazuje i to što je tokom snimanja pao s konja, ali je već sutradan nastavio s poslom. U Istanbulu ga je čuvalo pet telohranitelja.

Andrej je u Turskoj proveo sedam dana, a iako oduševljen Istanbulom, od producenata serije je tražio da mu obezbede pet telohranitelja koji su ga pratili u stopu. S konja je pao pošto je izgubio ravnotežu jer je samo jedan dan imao časove jahanja. Zadobio je, međutim, samo lakše povrede - ogrebotine po bradi i rukama, a snimanje je nastavio već sutradan, kako piše "24.sata".

U seriji tumači Radua Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je prešao na islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić se na svom Tviteru redovno oglašavao i opisivao kako mu protiču glumački dani. Tako je otkrio da na snimanje odlazi svako jutro u sedam ujutru, da mu kostim liči na kreaciju dizajnera Aleksandra Mekvina, a onda se požalio da je “gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista”, ali se onda ispravio i dodao da je novi posao “bar kreativniji” od manekenstva.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/404653/Andrej-Pejic-u-turskoj-seriji-kao-Drakulin-gej-sin

No comments:

Post a Comment