TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, August 31, 2013

NEBOJŠA GLOGOVAC TUMAČI JEDNU OD GLAVNIH ULOGA U HRVATSKOJ SERIJI STELA

Našeg poznatog glumca Nebojšu Glogovca gledaoci hrvatske televizije „Nova“ od jeseni će moći da vide u novoj seriji „Stela“ autorke Jelene Veljače. Serija od 14 epizoda snimljena je tokom proleća u Zagrebu, a Glogovac tumači jednu od glavnih uloga.

 - Igram Lukasa Gavrana, koji je nekada bio televizijski voditelj, a potom uticajan čovek na TV na kojoj radi. Član je žirija za izbor mladih talenata, ali je pri tome sklon mešetarenju, prevarama i raznim nameštaljkama - priča Neboša Glogovac i dodaje da snimljeni materijal nije video, a ni izmontiranu seriju.

Glumac kaže da je pristao da igra u seriji „Stela“ zato što je scenario bio zanimljiv, ali i zbog dobre ekipe glumaca.

- To je ono što mi je uvek najbitnije da bih prihvatio neku ulogu. Lukas Gavran je dobar i inspirativan lik. Tako nešto do sada nisam radio u svojoj karijeri - ističe Glogovac i dodaje da su ga hrvatske kolege odlično prihvatile i da je to bila jako dobra saradnja.

U poslednje vreme zbog dobrih uslova koje nude producenti sve je više srpskih glumaca koji snimaju u Hrvatskoj.

- Valjda smo talentovani pa nas angažuju. To je jedna dobra regionalna saradnja i, u svakom slučaju, to treba da raste što više. Glavni razlog zbog čega hrvatski producenti sve više anagažuju glumce iz Srbije jeste obogaćivanje kastinga, ali u svakom slučaju i bolji proizvod. Oni više snimaju jer imaju više para od nas. Uslovi su sasvim korektni. Poštovali su zahteve koje sam imao. Nisam primetio veliku razliku u uslovima samog snimanja jer imam dobre uslove i kod nas - ističe Glogovac.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/402416/Nebojsa-Glogovac-Hrvati-nas--zovu-jer-smo-talentovani

No comments:

Post a Comment