TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, April 19, 2013

PITER ČEFI O ULOZI KRAJ KEVINA KOSTNERA

Jednu od sporednih uloga u filmu „Tri dana za ubijanje“ sa Kevinom Kostnerom, koji se snima u Beogradu, igra beogradski glumac Piter Čefi (30), srpsko-engleskog porekla. Naša publika zna ga po ulogama u serijama „Cvat lipe na Balkanu“ i „Žene sa Dedinja“, filmovima „Braća Blum“, „Ja Ajnštajn“, ali ga ovih dana najviše prepoznaju po reklami u kojoj kao novopridošli u kompaniji naručuje osvežavajuće piće od glavne direktorke.

Ulogu agenta u filmu „Tri dana za ubijanje“, gde u nekoliko scena stoji rame uz rame sa dvostrukim oskarovcem Kostnerom, dobio je na kastingu. Priznaje da nema pojma kakav je film jer mu nisu dali scenario da pročita, ali naglašava da je Kostner veliki profesionalac.

- Bilo mi je zanimljivo da budem uz njega dok radi i podelim koju repliku sa njim - kaže za „Novosti“ Piter Čefi, dok u sunčano jutro šetamo njegovog psa Ristu po Tašmajdanskom parku. - Moja uloga nije velika, ako trepneš, nećeš me videti. Kevin je svojevremeno snimio feliki film o golfu „Tin Kap“, a u hotelu „Jugoslavija“ radili smo jutro posle najvećeg golf turnira u Džordžiji. Tokom kadra, pitam ga da li je gledao Ogastu. Kaže da nije i nastavimo priču o golfu. Nismo pričali ni o ulozi, ni o filmu, ni o Liku Besonu, ni umetnosti, nego o sportu.

Više ovde: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:430313-Dvojnik-Edrijena-Brodija


No comments:

Post a Comment