TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, March 23, 2013

SNIMANJE RAVNE GORE SE NASTAVLJA U MAJU

Ambiciozni projekat, serija „Ravna gora“ za dva meseca nastaviće da se snima, a najverovatnije je da će prve scene nastavka biti snimljene u srpskoj prestonici

.

Kako prenosi Blic,  kako im je potvrđeno na RTS-u, nastavak snimanja serije „Ravna gora“ po scenariju Radoša Bajića sasvim je izvesno. Snimanje će početi početkom maja, a najverovatnije je da će se prvi kadrovi ovog dela trilogije, koja govori o periodu od 1941. do 1945. godine, snimati u Beogradu.

Izvršni producent serije Jelena Bajić Jočić istakla je da se užurbano radi na projektu i demantovala navode aktera serije, kragujevačkog glumca Mirka Babića.

- Informacija da nastavljamo snimanje 15. marta nije tačna jer nam vremenski uslovi ne dozvoljavaju da tada ostvarimo plan. Počećemo da snimamo kad priroda ozeleni i drveće olista. Finansijske probleme u današnje vreme svi imaju, ali na sreću oni za sada ne ugrožavaju naš projekat „Ravna gora“. Uz to, potrebno je mnogo toga uraditi da bismo potpuno spremni počeli da radimo. I nije sve vezano za novac - rekla je Jelena.

Opširnije na izvoru: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/373586/U-maju-nastavak-snimanja-Ravne-gore

No comments:

Post a Comment