TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, August 19, 2014

FILM "LOVE HUNTER" PREMIJERNO U BEOGRADU

„Love Hunter: Priče iz njujorškog taxija“ je priča o Milanu Muminu, legendarnom frontmenu novosadskih Love Hunters, i njegovim dogodovštinama u Njujorku gde vozi taksi kako bi finansirao svoj prvi američki album. Pred samo snimanje gubi basistu, pa među njujorškim muzičarima pronalazi odgovarajuću zamenu, ali istovremeno i romantičnu iskru u devojci slobodnog duha koja svira bas. I baš kad su probe uhvatile zamah, Milanovo dugogodišnja devojka iz Srbije stiže u Njujork sa veoma različitim planovima za njihovu budućnost. Ovo je prvi srpsko-engleski mjuzikl, pun pesama grupe Love Hunters, drame, ali i komedije kakvu samo Milan Mumin može da pruži. U očekivanju DVD izdanja, objavljen je CD sa muzikom iz filma, a jedna od pesama je i numera „Kim“, za koju je urađen spot koji će premijerno biti prikazan na kanalu MTV u ponedeljak u 20 časova.


Svetsku premijeru film je imao prošlog oktobra na Internacionalnom filmskom festivalu u Varšavi, a domaću u okviru Cinema City festivala u Novom Sadu u junu ove godine. Film će biti na 38. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji kao i u zvaničnoj selekciji na 49. Filmskim susretima u Nišu, potom se prikazuje u Valjevu na filmskom festivalu Parkoskop početkom septembra.

Zvanična premijera filma „Love Hunter: Priče iz Njujorškog taxija“ zakazana je za 28. avgust u bioskopu Roda Cineplex u Beogradu, a dan kasnije u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex.

Izvor: Danas


Trejler from Branislav Bala on Vimeo.


No comments:

Post a Comment