TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, November 7, 2013

SALMA HAJEK I DŽO LINČ O ISKUSTVIMA SNIMANJA FILMA U SRBIJI

Iako je i u filmu „Desperado“ baratala oružjem, na početku snimanja u Beogradu imala je malu nezgodu. Naime, u jednoj sceni ona koristi uzi i kada je ispalila metak, trzaj ju je odbacio i oborio na zemlju. Glumica kaže da se grohotom smejala. Posle toga je usledila obuka i to od srpskih specijalaca.

- Salma u flmu koristi više od 20 različitih vrsta pištolja. Da bismo izbegli nezgode i da bi sve izgledalo autentično, imali smo pomoć srpskih specijalnih jedinica sa kojima je Salma radila - ispričao je reditelj filma Džoji Linč za „USA today”.


Svoje iskustvo prepričala je i zanosna Salma.
 
- Tokom obuke sam stekla rutinu u rukovanju sa više različitih oružja. U jednom trenutku sam zgrabila pušku, repertirala je i rekla: “Hajde da se igramo.”


Premijera filma „Everli“ se očekuje sredinom naredne godine, a reditelj Linč je ispričao da iz Srbije nosi odične utiske, pre svega kada su u pitanju uslovi za rad. Kako kaže, film su snimali upravo u Srbiji jer su im kompanije sa kojima su ovde sarađivali ponudile najbolje uslove i tražile manje novca nego u drugim krajevima sveta.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/418112/Selma-Hajek-Specijalci-iz-Srbije-su-me-ucili-da-pucam 

No comments:

Post a Comment