TEKSTOVI NA BLOGU

Sunday, November 3, 2013

RADIVOJE RAŠA BUKVIĆ U JOŠ JEDNOJ HOLIVUDSKOJ PRODUKCIJI

Glumac Radivoje Bukvić trenutno u Njujorku snima triler sa Edom Harisom i Lijamom Nisonom. Raša tumači lik dilera i za „Blic“ kaže da zasad snimanje ide kao po loju.

 - Snimamo već nekoliko nedelja na lokacijama u Njujorku. Sa ekipom sam uglavnom u Bruklinu i Kvinsu, mada ću ih uskoro napustiti jer ću završiti sve svoje scene - priča za „Blic“ glumac koji je svoju internacionalnu karijeru započeo ulogom u filmu „Largo Vinč“ 2008. godine.

Kaže da mu je zeleno svetlo za ovaj film španskog reditelja Žaume Kolet Sere bila uloga u jednom od najpoznatijih akcionih ostvarenja „Umri muški 5, u kome je glumio uz Brusa Vilisa.

- Dodeljena mi je uloga narko-dilera koji želi ozbiljniju količinu heroina da prenese preko granice i da ga rasturi po Njujorku i okolini - otkriva Bukvić.

Srpski glumac je oduševljen svojim kolegama na snimanju.

- Glavni glumci u filmu su Lijam Nison i Ed Haris - priča Bukvić.


Kaže da je njegov direktan partner u filmu Ed Haris.

- Čovek je genije, to odmah mogu da kažem. On mi je svojom predanošću na snimanju objasnio kako se opstaje u Holivudu više od tri decenije. Tip je glumački genije, besprekoran i posvećen svom poslu maksimalno - kaže naš glumac.

Sa drugom zvezdom ovog filma Lijamom Nisonom Radivoje na ovom projektu nema previše zajedničkih scena.

- Sa Lijamom nemam direktnih scena. Međutim, ja ga znam odranije. Sarađivali smo kada se pre nekoliko godina u Parizu snimao “Taken 1” - ispričao je Raša Bukvić.

Više ovde:  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/417136/Rasa-Bukvic-Ed-Haris-je---genije

No comments:

Post a Comment