TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, November 1, 2013

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAJAVILA DA SNIMA BIOGRAFSKI FILM O SEBI

Marija Šerifović, koja se odmora u Turskoj posle nedavne operacije slepog creva, ove godine obeležava deceniju rada, a tim povodom će objaviti novi studijski album, knjigu i snimiti dokumentarni film o sebi, a sve pod nazivom "Ispovest".

Izlazak ovog nesvakidašnjeg projekta očekuje se u novembru, kada je Marijin rođendan. Pevačica je najavila da će u knjizi, u kojoj će se mnogi prepoznati, biti neočekivanih detalja.

"Došlo je vreme da sve bitne stvari koje su mi se dešavale podelim sa publikom. Poenta svega ovog je da ljudi shvate ko je Marija. Biće tu svega. Nisam šokantna osoba, već neko ko govori istinu, a koga će ona da dotakne, videćemo", rekla je Šerifovićeva.

Jedina srpska pobednica na Evroviziji rešila je da se na ovaj način ispovedi, razotkrije tajne, okaje sve svoje grehe, ali i oprosti tuđe. Sve što je obeležilo njen život, biće u filmu „Ispovest“.

- Marija je potpuno otvorila dušu. Progovorila je o teškom braku svojih roditelja, ocu, koji joj je zagorčao detinjstvo zbog sklonosti ka alkoholu, kocki, prevarama, nasilju - kaže naš dobro obašteni sagovornik.

Više ovde: http://www.kurir-info.rs/ispovest-marije-serifovic-otac-mi-je-zbog-poroka-zagorcao-detinjstvo-clanak-1062953

No comments:

Post a Comment