TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, November 5, 2013

ANA MALJEVIĆ O SERIJI OTVORENA VRATA I SVOJOJ ULOZI U NJOJ

Iz epizode u epizodu sve urnebesnija su “Otvorena vrata”, a da je suludost preovladala u porodici Jakovljevuć - Anđelić potvrđuje i epizoda pod nazivom “Feng-šui” koja će biti emitovana u sredu uveče na TV Prva.

Pored čuvene familije i “priraslih” komšija, glavne gostujuće zvezde koje situaciju čine još komičnijom su teča i Anđela Maloduš, odnosno Petar Božović i Ana Maljević.

Multipraktik svih vračara, kako su je nazvali u seriji, Ana nam otkriva kakva nas komedija u sredu uveče čeka i šta se krije iza naslova “Feng-šui”.

- Ukućani su dobili zadatak od Cakane da renoviraju babin stan, da izbace goblene, miljee i ostalu starudiju. Ostavila im je odrešene ruke i napustila kuću. Problem je što niko nije razumeo kako stan treba da se uredi. Samo su čuli - feng-šui. Kak niko nije znao u tome da se snađe, uprkos literaturi, Bata je insistirao da pozovu eksperta upomoć. Tada se se pojavljuje Anđela Maloduš, odnosno ja. Stigla je sa feng-šui kompasom i unela haos među porodicu Jakovljević - Anđelić - objašnjava glumica.

Paralelno sa tim, dodaje Maljevićeva, Bata ima dramu oko traženja posla, a na svu muku stiže teča, sa kojim su oni prestali da govore pre 20 godina. U sredu uveče ćete saznati i zašto. Teča je u stvari vladika u penziji i dolazi da da Bati jednu poslovnu ponudu koja se ne odbija.

Iako ove dve gostujuće uloge u večerašnjoj epizodi nemaju dodirnih tačaka, Ana nije mogla da sakrije uzbuđenje i da nam kaže da će se ona i Petar Božović ponovo sresti u novoj sezoni koja će se od marta emitovati na Prvoj TV.

- Tek treba da snimamo epizodu “Tabloid”, kada porodica dobije priliku da osnuje “žute novine”. Anđeli je dosta estrade i dolazi sa ponudom kod čuvene porodice da oni budu njen tim - urednici tabloida. Pošto su ostali bez novca, prihvataju posao, a onda se pojavljuje teča koji unosi dodatni humor u epizodu. Biće to jedna od smešnijih priča, jer se pored glavnih likova pojavljuje i Anka Crnotravka (Milica Mihajlović), pa još jedna narodna pevačica (Ivana Popović), ministar (Branislav Zeremski) Konstantin de Sisti (Branimir Brstina)... Obećavamo dobru zabavu - zaključuje Ana Maljević.

Opširnije ovde: http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:462289-Ana-Maljevic-o-seriji-Otvorena-vrata-Multipraktik-vracara

No comments:

Post a Comment