TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, October 23, 2013

OD DECEMBRA NIKOLA KOJO VODITELJ MUZIČKOG SPEKTAKLA ŠOU ZA SVA VREMENA NA RTS-u

Od decembra na RTS gledaćemo Nikolu Koju u ulozi voditelja muzičkog spektakla “Šou za sva vremena”. Kako je za “Blic” rekla Svetlana Drinjaković, emisija će se iz zabavnog ugla osvrnuti na naš „bolju prošlost“.

U emisiji ćemo se prisetiti i nekih popularnih kvizova, a biće tu i nezaobilazna igra - karaoke.

- Šou će se sastojati od dokumentarnih segmenata i igranih delova. Sve će biti začinjeno dobrom zabavom, ali će imati takmičarski karakter pošto će se četvoro poznatih gostiju nadmetati između sebe. U svakoj emisiji gostovaće i po jedna muzička zvezda koja će otpevati svoj hit - priča producent “Adrenalina” Svetlana Drinjaković.

Glumcu Nikoli Koji društvo će praviti voditeljka sa kojom je producenska kuća još u pregovorima. Šou će trajati 90 minuta i biće emitovan jednom nedeljno. Za sada je zamišljeno da prvi ciklus ima dvanaest epizoda.

Pripreme za “Šou za sva vremena” su u toku i, kako saznajemo, u toku je izrada velelepne scenografije.

- Ovaj muzički šou će isključivo obrađivati teme iz epohe. Svaka epizoda će tematski biti posvećena određenoj godinu. Emitovaćemo vesti iz tog perioda, podsetićemo na zanimljive događaje, pesme. I kostimi će biti u duhu tog vremena. Počinjemo sa 1978. - otkriva Svetlana Drinjaković.

Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/414542/Nikola-Kojo-vodi-Sou-za-sva-vremena

No comments:

Post a Comment