TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, October 29, 2013

CINEMA CITY POZIVA NA FILM IT LOUD KREATIVNO DRUŽENJE U MUZEJU SAVREMENE UMETNOSTI VOJVODINE

Pozivamo studente filma, filmofile, posetioce i prijatelje festivala Cinema City da nam se pridruže u četvrtak, 31. oktobra u 12h, u novom zajedničkom Film it Loud druženju koje će se održati u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Razgovaraćemo sa ovogodišnjim studentima - učesnicima edukativnog programa na festivalu Cinema City, dok će direktor festivala DORF, Toni Šarić, najaviti i nove izazove otvorene za studente filma iz Hrvatske i Srbije kroz Film it Loud filmske radionice koje će se ovaj put održati krajem novembra u Vinkovcima. Organizatori festivala Cinema City predstaviće koncept edukativnog programa i najaviti konkurs za učešće na radionicama u godini koja sledi.

Projekat Film it Loud, koji se se već više od pola godine razvija uspešnom saradnjom između festivala Cinema City iz Novog Sada i DORF iz Vinkovaca, obeležio je bitan deo programa šestog Cinema City izdanja kroz interesantna muzička, filmska i edukativna dešavanja.

„Film It LouD“ je osmišljen tako da otvori nove mogućnosti mladima iz sveta filma i muzike, da poveže dve vrlo interesantne filmske i muzičke scene, stvarajući nove koprodukcijske saradnje i kreativna prijateljstva između Hrvatske i Srbije.

Opširnije ovde: http://www.cinemacity.org/film-it-loud-kreativno-druzenje-panel-u-muzeju-savremene-umetnosti-vojvodine.1520.htm

No comments:

Post a Comment