TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, October 4, 2013

ANA MALJEVIĆ UPOZORAVA KOLEGE NA PRODUCENTE DANIJELA D. VUJIĆA

Film “Tesla”u kome bi trebalo da igraju Geri Oldman i Mila Jovović, trenutno je u pripremi. Producent Danijel D. Vujić iz produkcijske kuće “Hollydan Works Canada” drži kastinge po Srbiji, ali glumica Ana Maljević, koja je sa njim ranije sarađivala, upozorava da za prethodni film niko od njenih kolega nije dobio hororar.

Ana Maljević je igrala jednu od dve glavne uloge u filmu “Šest dana mraka”, takođe u Vujićevoj produkciji. Iako je snimanje završeno još pre dve godine, film nikada nije emitovan, a kako glumica otkriva za “24 sata”, ni ona niti bilo ko od njenih kolega nije dobio honorar.

- Svima koji su išli na kasting za ulogu u filmu “Tesla” poručila bih da zaobiđu Danijela Vujića. Niko iz glumačke ekipe njegovog filma “Šest dana mraka” nije dobio ni dinara, a materijal smo pregledali samo jednom i bio je krajnje amaterski. Zavitlavao nas je kako je god mogao, koristio, iživljavao se, lagao, obmanjivao, a ugovore nije poštovao - kaže Ana Maljević.

Ona dodaje da se Vujić i dalje poziva na to da se neke scene pomenutog filma navodno dosnimavaju. Oštećeni glumci ne planiraju da ga tuže za kršenje ugovora, ali zato savetuju kolegama da nikako ne rade sa njim.

- Verujem da ga niko neće tužiti, jer svi kolektivno želimo da zaboravimo čitavu stvar. Ne samo da se film snimao bez budžeta, već je producent molio članove ekipe da mu pozajmljuju novac.

Osim problema sa novcem, kako kaže Ana Maljević, bilo je nesporazuma i oko scenarija.

- Scenario je menjan svakodnevno. Kada smo potpisivali ugovore, bilo je reči o jednoj ideji koja se kasnije nekoliko puta menjala. Vujić je kasapio naše likove kako je njemu to odgovaralo iz dana u dan. Teško je prilagoditi se takvim promenama - napominje glumica.

Više ovde: http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/ana-maljevic-producent-koji-snima-teslu-laze-glumce/104694.phtml

2 comments:

  1. Svaka cast Ana sto ste javno upozorili kolege. Mogu samo da potvrdim vasu pricu posto upravo sada vodim borbu sa Danijelom Vujicem cije ponasanje je najbolje opisano u vasoj recenici: "Zavitlavao nas je kako je god mogao, koristio, iživljavao se, lagao, obmanjivao, a ugovore nije poštovao."
    Upravo sam to dozivela od tog (ne)coveka i jos uvek dozivljavam i ne mogu da verujem da uspeva toliko godina da se odrzi sa svojim prevarama i lazima. Sada masovno zaposljava ljude da mu rade subtitle i closed caption, svaka 3 meseca zaposljava na stotine ljudi da mu rade prevode i subtitle,iskoristi ih i uzima nove a ove stare jednostavno otera svojim ponasanjem, blokira ih i drzi se svoje price. Strasno je cime se taj covek bavi a da niko ne odreaguje. Mene od novembra meseca nije isplatio a vec je objavio novi konkurs na Facebook-u koji je odmah obrisao kada sam mu ukazala na to. Koliko sam upoznata opet trazi glumce za neke navodno nove projekte tako da bih volela da upozorite vase kolege da ne nasednu na neku od njegovih prica o dobroj zaradi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sandra, imamo isti problem. Javite mi se preko facebook profila molim Vas.

      Delete