TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, September 17, 2013

KRENULO SNIMANJE SERIJE SAMAC U BRAKU

- Svi na svoja mesta, kreće snimanje - čuo se uzvik Zorana Jankovića, direktora serije “Samac u braku”, a užurbani glumci Milena Vasić i Miloš Biković brzo su zauzeli svoja mesta. U ovoj malenoj sobi starinski komadi nameštaja stoje naspram vrelih reflektora, kablova i isključenih mobilnih telefona.

virili smo u studio na Košutnjaku da vidimo kako teče snimanje serije, a kao da smo ušli u vremeplov koji nas je odveo u prošli vek.

- Milena, ti sedi ovde - čulo se iza kamere, pa je glumica krenula ka svojoj stolici, dok je glavni glumac “advokat” Biković, stajao nonšalantno naslonjen na sto u svojoj “advokatskoj kancelariji”. Reflektori greju malu sobu punu kamermana i glumaca, dok iza njih sede asistenti i ispred “kancelarije” čekaju znak da nekome nešto zafali.

Ono što na TV ekranima izgleda bajkovito i nestvarno izvučeno iz prošlosti, zahteva veliku pripremu, naporni rad i disciplinu. Pero se ne mrda ni milimetar, a ni dlaka na glavi. Na čiviluku šešir mora da bude okačen dok čeka da ga na vrh glave smesti “advokat” Biković. Dva kaputa su sa leve strane, a ni kosa ne sme da “poleti” usred snimanja.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/405624/Iza-kulisa-snimanja-serije-Sa-samcem-u-braku

No comments:

Post a Comment