TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, August 24, 2013

NOVE EPIZODE BUDVE NA PJENU OD MORA ZASAD BEZ EMITERA

Snimanje treće sezone veoma popularne serije "Budva na pjenu od mora" završeno je još krajem jula, ali je još pod znakom pitanja na kojoj televiziji će biti i emitovana.

Iako smo prva dva ciklusa pratili na Prvoj srpskoj televiziji, producenti su, kako saznajemo, odlučili da napuste ovu TV kuću i da novih 40 epizoda emituju na TV Nova, koja je trebalo da dobije nacionalnu frekvenciju. Međutim, pošto Republička radiodifuzna agencija nikome nije dodelila frekvenciju za nacionalnog emitera, "Budva" trenutno nigde nije "usidrena".

Jedan od producenata i glavni glumac serije "Budva na pjenu od mora" Milutin Mima Karadžić, ipak, u jedno je siguran:

- Serija startuje 15. oktobra, a da li će to biti neka nova televizija, ili stara, još ne znam - kaže za "Večernje novosti". - Ne bavim se time, već samom serijom. Mnogo toga zavisi i od vlasti u Srbiji.

Prema rečima Mime Karadžića, dvadeset epizoda poslednje sezone je već spremno, a reditelj Milan Karadžić i kompozitor, poznati pevač, Željko Joksimović dovršavaju i preostalih dvadeset.

- Posle 130 dana snimanja poslednje sezone, koja su trajala svakodnevno po minimum 12 sati, zasluženo se odmaram, a o tome gde će se konačno "videti" serija znaće se u narednom periodu. Mi smo sa Prvom srpskom televizijom u odličnim odnosim, pa ne vidim bilo kakve probleme - kaže glumac, koji u seriji tumači Sava Bačića.

Opširnije ovde: http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:450669-Ne-zna-se-ko-ce-emitovati-Budvu

No comments:

Post a Comment