TEKSTOVI NA BLOGU

Sunday, July 28, 2013

LAZAR RISTOVSKI O OLGI KIRILENKO, FILMU NOVEMBER MEN I SVOJIM BUDUĆIM PLANOVIMA

Lazar Ristovski, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, ali i uspešan reditelj jer mu je film „Belo odelo“ bio na prestižnom filmskom festivalu u Kanu, završio je snimanje filma „Novembarski čovek“ s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko.

Publiku je najviše zanimalo kakva je to Olga u vrućim scenama o kojima se pričalo?

- Profesionalac. Mislim, ponaša se profesionalno i ne folira se. Videćete i na fotografijama kako je mazna i lepa. Za jednu glumicu je to dovoljno za početak. Ipak, ono što je na mene ostavilo najjači utisak jeste saradnja s režiserom Rodžerom Donaldsonom, čovekom koji je radio s glumačkim veličinama kao što su Al Paćino, Kevin Kostner, Džin Hekman... Kada od takvog reditelja dobijete komplimente, onda to smatram pohvalom koju treba zapamtiti - kaže Ristovski.

 Glumac priprema i projekat „Čarape kralja Petra“.

- Milovan Vitezović i ja završavamo scenario i sada se očekuje najavljivana podrška države. To je veliki i skup projekat i država, ako želi da se sledeće godine, kada je 100 godina od Prvog svetskog rata, suprotstavi negativnim trendovima i revidiranju istorije o učešću Srbije u tom ratu, mora da reaguje brzo. Ja mogu samo da kažem da sam već dobio pristanak jedne velike svetske zvezde za učešće u filmu - kaže Ristovski.

Detaljnije ovde:  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/395698/Laza-Ristovski-Olga-Kirilenko-je-mazna-i-lepa

1 comment:

  1. Милован Витезовић је 1994. године издао и написао роман “Чарапе Краља Петра”. Витезовићев роман је и објављен на осам језика - италијанском, енглеском, грчком, руском, француском, румунском, шведском и есперанту.
    Снимање “Чарапе Краља Петра” у филму и ТВ серији Лазара Ристовског треба да буде ове године. Уз Лазара Ристовског у улози Краља Петра I Карађорђевића треба да играју: Ивана Жигон у улози Макрене Спасојевић, Никола Ранђеловић у улози Маринка Спасојевића, Предраг Смиљковић у улози Николе Пашића, Аљоша Вучковић у улози Војводе Радомира Путника, Ненад Ћирић у улози Војводе Степе Степановића, Бранко Јеринић у улози Лазара Пачуа, Дејан Јелача у улози Регента/Краља Александра I Карађорђевића, Бојан Димитријевић у улози Принца Ђорђа Карађорђевића, Младен Андрејевић у улози Кнеза Арсена Карађорђевића, Предраг Милетић у улози Пуковника Кнежевића, Ирфан Менсур у улози Илије Ђукановића, Слободан Бода Нинковић у улози Генерала Павла Јуришића Штурма, Милорад Капор у улози Димитрија Туцовића, Владимир Цвејић у улози Војводе Војислава Танкосића, Миодраг Радовановић у улози Краља Николе I Петровића Његоша, Миодраг Крстовић у улози Сердара Јанка Вукотића, Небојша Кундачина у улози Јована Дучића, Дубравка Мијатовић у улози Принцезе Јелене Карађорђевић-Романов, Ненад Јездић у улози Кнеза Павла Карађорђевића, Богдан Диклић у улози Доктора Симоновића, Југослава Драшковић у улози Исидоре Секулић, Љубомир Бандовић у улози Цара Николаја II Романова и многи други. Филм и серија ће бити приказани 2017. године. Филм и серија “Чарапе Краља Петра” биће најгелданији у свим регионима.
    Прича о Краљу Петру I Карађорђевићу и Макрени Спасојевић која је тражила свог сина јединца Маринка у Албанији. Макрена је замолила краља да пронађе њеног сина Маринка да му преда вунене чарапе, које му је мајка исплела.
    Милован Витезовић је по овом роману, проширујући га, исписао сценарио за филм и серију од 10 или 15 епизода. Снимање филма и серије ће почети крајем 2015. године. Биће снимани у Србији, Русији, Албанији, на Крфу, Паризу и Солуну.
    Филм и Серија „Чарапе Краља Петра" по роману Милована Витезовића требало би да почне 2014, 2015. године због недостатка новца!

    ReplyDelete