TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, July 6, 2013

I BUDVA NA PJENU OD MORA PRELAZI NA NOVU TELEVIZIJU DEJANA JOCIĆA

Dejan Jocić, doskorašnji direktor „Prve televizije“, uzeo je svojoj bivšoj kući još jedan projekat - popularnu seriju “Budva na pjenu od mora”. Kako “Blic” saznaje, posle “Sulejmana” i ovu crnogorsko-srpsku sapunicu gledaci će moći da prate na Jocićevoj Televiziji “Nova”, čije se formiranje privodi kraju.

Sa „Prve“ su nam juče potvrdili informaciju da „Budva“ neće biti više emitovana kod njih pravdajući to nezadovoljavajućim kvalitetom serije koja je imal odličnu gledanost.

- S obzirom na to da je scenario lošiji, ne samo scenario već i kompletna realizacija tog projekta u odnosu na prve dve sezone serije, ali i imajući u vidu znatno niža budžetska sredstva koja nisu mogla da garantuju kvalitet u odnosu na prethodne dve sezone i imajući u vidu da je to ispod naših standarda i kriterijuma, odluka je da se ne prihvati - poručili su sa “Prve”.

Međutim, kako “Blic” saznaje ovakvom epilogu kumovala je to što je Gaga Đurković, direktor producenske kuće “Visionteam”, koja radi produkciju se “Budva na pjenu od mora” istovremeno ima jedan manji udeo u vlasništvu Jocićeve televizije. U razgovoru za „Blic“ on nije želeo da kaže gde će biti emitovana serija.
- Nismo završili pregovore oko prikazivanja novog ciklusa. U opticaju su i „Prva“ i „Nova televizija“, ali možda i neka treća - izjavio je Đurković.

Televizija Dejana Jocića, koja za sada nosi ime „Nova“, biće u većinskom vlasništvu jedne holandske kompanije. Manji udeo će imati vlasnik „Konstanita“ i Gaga Đurković iz „Vižntima“

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/392030/Vrelo-televizijsko-leto-Jocis-uzima-Prvoj-i-Budvu-na-pjenu-od-mora

No comments:

Post a Comment