TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, June 15, 2013

NASLEDNICE JEVROSIMOVIĆA I MITROVIĆA PEKU ZANAT UZ PIRSA BROSNANA

Naslednice uspešnih očeva Sandra Mitrović i Tara Jevrosimović učestvuju u filmu „November Man“ Pirsa Brosnana. Dok ćerka vlasnika „Komtrejda“ u filmu Brosnana tumači njegovu ćerku, mezimica vlasnika „Pink kompanije“ u istom projektu uči zanat uz reditelja Rodžera Donaldsona.

Tara Jevrosimović je učenica internacionalne srednje škole koju pohađu u Beogradu i njeni glavni aduti pored prijatnog fizičkog izgleda su odlično poznavanje engleskog jezika i talenat za glumu i muziku.
 
Najstarija ćerka vlasnika „Pinka“ iz njegovog prvog braka s pevačicom Sonjom Mitrović Hani je u aprilu završila drugu godinu prestižne privatne akademije za filmsku produkciju u Londonu, a školska obaveza joj je obavljanje prakse direktno na filmskom setu. Sandra je za „Blic“ priznala da je prevashodno zahvaljujući uspešnom ocu u prilici da sarađuje na filmu A produkcije.

- Volontiram u Brosnanovom filmu jer želim da učim od najboljih. Imala sam sreću da se tokom mog raspusta snima film „November Man“ u Beogradu i da sam preko tatinih kontakata mogla da budem uključena u njihov rad. Na akademiji bi mi organizovali praksu na nekom manje interesantnom projektu. Presrećna sam što je ispalo ovakom - rekla je Sandra.

Izvor:  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388103/Cerke-Mitrovica-i-Jevrosimovica-u-filmu-sa-Brosnanom

No comments:

Post a Comment