TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, June 20, 2013

EMOTION OTKUPIO PRAVA ZA SRPSKU VERZIJU SERIJE ER

Firma "Emotion" je otkupila licencu za domaću adaptaciju slavnog serijala „ER“, koji je Džordža Klunija vinuo među zvezde. Goran Stamenković, vlasnik i direktor ove produkcijske kuće, kaže za „Blic“ da je to tek početak saradnje s prestižnim „Vorner brosom".

 - Ovaj projekat će biti regionalan, pre svega zbog budžeta. Iz „Vorner brosa“ će nas obučavati kako se prave serije od ozbiljnih dramskih struktura do sitkoma. Ovih dana njihovi producenti su s našim ljudima i upoznaju se s tim kako mi radimo. Oni nam daju sugestije šta možemo da popravimo. Na jesen mi idemo u Ameriku da na licu mesta vidimo kako oni rade - kaže Stamenković.

Priča o doktorima u Srbiji i drugim zemljama regiona, smatra Stamenković, nije drugačija nego ona u Americi.

- To je serija koja prati hrabre doktore koji nisu savršeni, imaju mnoge mane, ali koji pre svega obožavaju svoj posao i kad su u situaciji da spasu nečiji život, postaju pravi heroji. Oni rade u jako lošim uslovima, imaju niske plate, ali im ne pada na pamet da pređu i rade u privatnim bolnicama u luksuznim uslovima i za dobre plate. Oni se, pre svega, bore za ljudski život onih koji nemaju novca i zavise samo od njih. Zar nisu stanje u Srbiji i uslovi u našem zdravstvu idealni za ovakav zaplet? - dodaje Goran Stamenković.
Više ovde:  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388935/Srpska-verzija-serije-ER-trazi-se-Dzordz-Kluni

No comments:

Post a Comment