TEKSTOVI NA BLOGU

Monday, May 27, 2013

LAZAR RISTOVSKI KRAJ PIRSA BROSNANA

Poznati glumac i reditelj Lazar Ristovski igra jednu od glavnih uloga u filmu „Novembarski čovek“, sa Pirsom Brosnanom. Kako „Novosti“ saznaju, Ristovski će na velikom platnu oživeti glavnog negativca, kandidata za ruskog predsednika koga CIA ubija, jer im ne odgovara takva ličnost na čelu Rusije. Ristovski je i sam ranije govorio da su uloge „loših momaka“ inspirativne kako za glumca, tako i za gledaoce.

Ristovskom će ovo biti drugi put da igra sa jednim filmskim Džejmsom Bondom. Pre sedam godina imao je manju ulogu u „Kazino rojalu“ uz Danijela Krejga kao aktuelnog agenta 007. Ovoga puta, u kadru će biti sa Brosnanom, koji je Bonda igrao četiri puta.

Film „Novembarski čovek“ režira Rodžer Donaldson, a osim Brosnana, glumačku ekipu čine Olga Kirilenko, Luk Brejsi, Dominik Kuper, kao i srpski glumci u manjim ulogama. Prve scene snimaju se na crnogorskom primorju (Petrovac, Perast, Herceg Novi), posle čega se ekipa seli u Beograd.

Nekadašnji Džejms Bond ovom ulogom vraća se žanru špijunskog akcionog trilera. Brosnan igra penzionisanog operativca CIA, koji se vraća u službu kako bi se suprotstavio svom bivšem učeniku (Brejsi). Ova smrtonosna igra uključuje vrh CIA, ali i ruske predsedničke kandidate. U trci sa vremenom, Brosnan mora da pronađe ženu (Kirilenko) koja jedina ima rešenja kako da spreči veliku međunarodnu zaveru.

Više ovde: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:435943-Lazar-Ristovski-suparnik-Pirsa-Brosnana

1 comment:

  1. Shto Goran lepo reche "Lazar Ristovski umire u prva tri minuta"... a neko drugi dojavljuje da se film snima citiram Komsiju "u Baba Visnjinoj ulici kod kalenic pijace preko puta garaze"

    imdb ni nesanja da cuveni Lazar Ristovksi koji repuje bolje od Public Enemy-a u svom filmu Bledi Lafovi snima sa Piercom Brosnanom

    http://www.imdb.com/title/tt2402157/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

    ReplyDelete