TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, April 25, 2013

STUDENTI FDU-a SE OGRADILI OD UČEŠĆA MAJE VOLK U VELIKOM BRATU

Troje studenata kojima Maja Volk predaje na Fakultetu dramskih umetnosti javno su se ogradili od učešća njihove profesorke u rijalitiju "Veliki brat".

Oni ne nastupaju u ime svih studenata kojima Maja Volk predaje, ističu oni, niti ispred fakulteta kao institucije, već ispred sebe samih, kao budućih dramaturga koji se ne slažu sa koncepcijom "Velikog brata" i učešćem akademskih profesora u takvim emisijama.

- Već početkom naredne sedmice uputićemo preko društvenih mreža, ali i pojedinih studentskih glasila objavu u kojoj se nas troje ograđujemo od izjava i postupaka profesorke Maje Volk u skaradnoj emisiji "Veliki brat". Nije nam nimalo prijatno da gledamo našu profesorku, inače vrsnog pedagoga i divnog čoveka, kako pred kamerama i milionima gledalaca grize blatnjave cipele, ide okićena balonima, svađa se sa raznim starletama i raspravlja o broju muškaraca sa kojima je bila. Ne sporimo apsolutno pravo profesorke Volk da učestvuje u programima u kojima želi, ali imamo i mi pravo da dignemo glas protiv toga - kaže studentkinja FDU Jelena, a prenosi "Pulsonline".


No comments:

Post a Comment