TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, March 8, 2013

DAMA BEZ BLAMA OD UTORKA NA PROGRAMU TV PRVA

Pilot-epioizoda skeč-serije Dama bez blama prikazana je na programu TV Prva u poslednjoj večeri 2012. godine. Višestruku ulogu u ovom serijalu tumači Milena Vasić, a emitovanje se nastavlja od narednog utorka u terminu od 21: 20.

U promo-tekstu se navodi:
Savremeni život. Odličan trenutak da potpuno poludite. Ali nemojte se brinuti jer postoji jedna žena koja će biti otkačena za sve nas! Ona je gospođica, ona je učiteljica, ona je majka, ona je šefica, ona je pametnica, ona zapravo ima sto lica. Novi šou program koji će vas urnebesno zabaviti i provesti kroz beskonačno mnogo komičnih situacija u kojima se možete zateći, pogotovo ako je u vašoj okolini Ona. A Ona je „Dama bez blama“. U duhovitoj interpretaciji glumice Milene Vasić videćete zašto je ova žena sve samo ne ono što ste od nje očekivali. Potpuno autistična, krajnje sebična, beskrajno šarmantna, neočekivano prevrtljiva, fatalno zavodljiva i istinski opasna ona je žena vaših snova, ali onih košmarnih. Do sada neviđen format zabavno – igranog, serijskog programa na našim prostorima. Dama bez blama.

Prikaz pilot-epizode Dame bez blama (tekst iz pera Novog kadra Zorana Jankovića) u celini možete pročitati na stranicama Popboksa: http://www.popboks.com/article/28798

No comments:

Post a Comment