TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, March 15, 2013

BROSNAN I COSTNER USKORO STIŽU U SRBIJU

Veliki hollivudski glumci Pirs Brosnan i Kevin Kostner za mesec dana dolaze u Srbiju, da u studijima u Šimanovcima snime novi film Lika Besona „ Three Days To Kill”.

Producent i jedan od scenarista filma čiji je radni naslov “Three Days To Kill” jeste čuveni Lik Beson, koji je u Srbiji već snimao film “Lock Out”.

Reditelj je Džozef Mekginti Nikol, poznat po hit filmovima “Čarlijevi anđeli” i “Terminator: Spasenje”, a osim Brosnana i Kostnera u Srbiju dolaze i Hejli Stajnfeld, kao i lepotica Koni Nilsen koja je igrala u „Gladijatoru“ i “Đavoljem advokatu“ uz Kijanua Rivsa.

Osim u Beogradu, film se snima i u Parizu. Glavnu ulogu tumači Kevin Kostner, koji igra smrtno bolesnog agenta tajne službe.

On je u penziji, ali odlučuje da obavi još jedan zadatak koji će mu omogućiti da dođe u posed eksperimentalnog leka koji bi trebalo da mu spase život.

Ali, sve kreće po zlu jer taj lek ima negativne efekte: izaziva halucinacije i narkolepsiju.

Amber Herd igra ženu koja pomaže agentu Kostneru da nekako dođe do leka, ali još nije objavljeno koje uloge će igrati Pirs Brosnan i Koni Nilsen, zvezda filma „Gladijator“.

Snimanje bi trebalo da počne kroz mesec dana u Beogradu.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/372136/Brosnan-i-Kostner-u-aprilu-u-Srbiji

No comments:

Post a Comment