TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, March 28, 2013

ANDRIJA MILOŠEVIĆ O NOVOJ SEZONI SERIJE PEVAJ, BRATE!

Poznati glumac i voditelj najavljuje još uzbudljiviju sezonu serije ”Pevaj, brate”, koja od petka počinje da se emituje na TV Prva. Marijan, Fajta i U-Džejl od petka u 23.00 ponovo pevaju na Prvoj TV! Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić obećavaju gledaocima odličnu zabavu u drugoj sezoni hit serije “Pevaj, brate”(12 epizoda).

Tvrdim da će nastavak serije biti još luđi i zabavniji od prve. Uživaćete u iskrenom humoru bez cenzure. Druga sezona je snimana sa više iskustva i ubeđen sam da su nove epizode za koplje bolje od prethodnih. Scenario, koji su pisali Stevan i Staša Koprivica ima dosta uzbudljivih preokreta, odnosa dovedenih do apsurda, radnja je mnogo brža i biće mnogo više muzike - rekao je Milošević, koji se sa Ognjenom Jankovićem opet našao iza kamare.

l Da li će biti novih glumaca i kakve ste im uloge dodelili?

- Svi likovi iz prve sezone su ponovo tu, a upoznaćete i mnogo novih karaktera. Milorad Mandić Manda, Bojana Ordinačev, Dragan Vujić Vujke, Duda Stojanović, Anja Mandić samo su neki od glumaca koji su nam se pridružili i pomogli da napravimo ovu neobičnu TV komediju. Dragi gosti u seriji bili su nam Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare i Aleksandra Radović, kao i Davor Jovanović, pobednik prve sezone “Prvog glasa Srbije”. Svi likovi su zahtevni i traže zaista vrhunske zanatlije. Otkriću vam samo da Manda igra mog oca. Jedva smo snimili te scene, jer nam se ekipa “tresla” od smeha.

Više ovde: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:426685-Andrija-Milosevic-Nas-humor-je-bez-cenzure

No comments:

Post a Comment