TEKSTOVI NA BLOGU

Saturday, March 23, 2013

ALEKSANDAR RADOJČIĆ O VREMENU SADAŠNJEM I VREMENU PROŠLOM

Mladi glumac za Večernje novosti govori o ulogama u ostvarenju “Šešir profesora Koste Vujića” i “Montevideu”, ulozi oca i glumi kao vremeplovu.

 Hoće li ovaj što stalno piše pesme na kraju biti sa ministrovom ćerkom? Zašto danas nema takvih mladića? To je bilo lepše vreme, u kojem su momci bili duhoviti, pametni i romantični

.Ovo je samo delić onoga što fanovi “Šešira profesora Koste Vujića” pišu na forumu TV Prva, na kojoj se serija emituje subotom u 21.10, o udvaranju Milorada Mitrovića Mirjani Marinković. Mladog pesnika koji želi da osvoji srce lepe ministrove ćerke (Tamara Aleksić) tumači Aleksandar Radojičić, koji je pobrao velike simpatije gledalaca, a pre svega gledateljki. Kako mu je uloga bila više nego inspirativna, glumac se potrudio da se sa svojim junakom što više poistoveti.
- Moj pesnik je bio sjajna ličnost - kaže Aleksandar. - Obrazovan, šarmantan, duhovit, senzibilan... a još i zaljubljen u ćerku ministra prosvete Marinkovića (Marko Baćović), zbog koje je bio spreman da se suoči sa svim preprekama. Njih je uglavnom ometala Mirjanina majka (Vesna Čipčić), ali u seriji ćemo videti kako nijedna zabrana ne može da stane na put pesničkom udvaranju.

Više ovde: .http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:425676-Aleksandar-Radojicic-Srecan-sam-sto-zivim-u-ovom-vremenu

No comments:

Post a Comment