TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, February 22, 2013

OTVOREN 41. FEST: NEMA KRSTA BEZ TRI PRSTA!

Američki glumac Majkl "Zoran" Medsen otvorio je večeras u Centru Sava 41. međunarodni filmski festival FEST. Mnogobrojna publika pozdravila je burnim aplauzom slavnog glumca koji se proslavio ulogama u filmovima Kventina Tarantina.

Kako prenosi web-magazin Popboks, danas je na konferenciji za novinare bilo prilično živo. Šou koji je napravio američki glumac Majkl Medsen bio je zaista za pamćenje. Medsen je, između ostalog, otkrio da je njegovo srednje ime "Zoran", da ga Beograd podseća na rodni Čikago, a našao je vremena i da pozira sa podignuta tri prsta. Sočne detalje sa konferencije za štampu saznajte na Popboksu.


Film Zorana Lisinca Pored puta, u kome se u jednoj od uloga pojavljuje Majkl Medsen, biće prikazan u programu Panorama svetskog filma u 23. februara u subotu u Domu omladine Beograda.


Glavni program počeo je projekcijom filma Ljubav Mihaela Hanekea, a na početku svečanog otvaranja, odata je pošta nedavno preminulim istaknutim filmskim radnicima - novinarki Tanji Petrović i umetničkom direktoru FEST-a i režiseru Dinku Tucakoviću.

FEST se održava 41. put, i donosi 75 ostvarenja iz celog sveta, koja će biti prikazana u Centru Sava, Domu omladine Beograda, Dvorani kulturnog centra, Kinoteci i bioskopu Fontana.

No comments:

Post a Comment