TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, November 14, 2013

USKORO PREMIJERA FILMA DJEČACI IZ ULICE MARKSA I ENGELSA

Reditelj Nikola Vukčević i glavni glumci Ana Sofrenović i Momčilo Otašević predstavili su u sredu na konferenciji za medije u beogradskom hotelu „Zira“ film „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“.

Priča o porodici, bezuslovnoj ljubavi majke, bratskom odnosu, vrednostima i zadovoljenju nagona i potreba, snimana je u Podgorici, Londonu i Zagrebu, a pored Ane i Momčila, igraju i Nebojša Glogovac, Petar Božović, Emir Hadžihafizbegović, kao i pevači Nenad Knežević Knez i Damir Urban. Na konferenciji je prikazan i spot za pesmu „Ne brini“, koju je za potrebe filma otpevao Momčilo Otašević, a prisutni su pijuckali votku „ivan grozni“, koja je takođe našla svoje mesto u ovom ostvarenju.

- Film je snimljen i spreman za prikazivanje, a datum premijere zavisi od dogovora sa potencijalnim distributerima - rekao je reditelj Nikola Vukčević, naglasivši da je atmosfera na setu bila kakva se samo poželeti može.

Više ovde: http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:463576-Film--Djecaci-iz-ulice-Marksa-i-Engelsa-spreman-za-prikazivanje

No comments:

Post a Comment