TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, November 6, 2013

ROB STJUART GOST NA SPECIJALNOJ PROJEKCIJI SLOTER NIKA ZA PREDSEDNIKA 12. NOVEMBRA

Povodom specijalne projekcije filma "Slotera Nika za predsednika", glumac Rob Stjuart dolazi u Beograd da u utorak, 12. novembra zajedno sa ekipom filma i svojim prijateljima koje je stekao prilikom prve posete Srbiji pogleda film u bioskopu "Cineplexx" Delta Siti, saopšteno je iz "Cineplexx"-a.

Film su režirali Stjuart, Mark Vespi i Liza Vespi, a protagonisti su - Stjuart, članovi pank-rok benda "Atheist Rap", Srđa Popović, Robert Nemeček, Peca Popović...

"Slotera Nika za predsednika" je filmska priča o putovanju glumca Roba Stjuarta u Srbiju. To je priča o ljudskoj toplini koju je osetio svuda, od ulice, preko medija do pank rok benda, "Atheist Rap" koji mu je ispunio dečački san da svira na rok koncertu.

Boraveći nekoliko dana u Srbiji, zasadio je i drvo prijateljstva u Žarkovu, delu Beograda u kojem je sve počelo sa grafitom "Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče".

Film "Slotera Nika za predsednika" je dobio prvu nagradu na Zagreb Film Festivalu u kategoriji najbolji dokumentarni film.

Karte za specijalnu projekciju filma 12. novembra u bioskopu "Cineplexx" Delta Siti su u prodaji i broj mesta je ograničen.

Više ovde: http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:462431-Nik-Sloter-ponovo-u-Beogradu

No comments:

Post a Comment