TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, July 3, 2013

USKORO NOVE EPIZODE SERIJE MILE PROTIV TRANZICIJE?

Kultni TV serijal “Mile protiv tranzicije” dobiće novi nastavak. Na jesen bi trebalo da se snimaju nove epizode ove serije u kojoj glavnu ulogu igra Zoran Cvijanović, s tim što će u priču biti uveden i hrvatski pandan Miletu.

- Želja nam je da serija bude popularna u čitavom regionu, pa je zaplet novog serijala malo drugačiji od prethodnih epizoda - kaže za „Blic“ scenarista i reditelj Srđa Anđelić, tvorac Miletovog lika.

- Jedan visoki zvaničnik iz Evropske unije dolazi u Beograd kako bi poboljšao odnose Srbije i Hrvatske. Tokom boravka u Beogradu on na jednoj televiziji gleda rialiti program “Menjam ženu” i padne mu na pamet ideja da se za potrebe takvog programa izmene partneri iz Hrvatske i Srbije. Mile Tranzicija zbog toga ide u Split da bude neko vreme sa ženom svog hrvatskog parnjaka. U Beograd dolazi splitski pandan Miletu kako bi bio u njegovom stanu sa njegovom ženom - kaže Anđelić.

U razgovoru za „Blic“ on kaže da su zasada vodili pregovore o saradnji sa TV „Prva“ na kojoj bi mogle da budu emitovane nove epizode „Mileta protiv tranzicije“.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/391386/Mile-se-opet-bori-protiv-tranzicije

No comments:

Post a Comment