TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, June 19, 2013

KRENULO SNIMANJE SERIJE ODELJENJE


Na male ekrane od jeseni stiže prava domaća policijska priča. Ovog vikenda u Beogradu je počelo snimanje serija “Odeljenje” o policajcima koji se bore protiv narkomanije.

U Šumicama, na košarkaškim terenima, zatekli smo ekipu koja je po najvećoj vrućini snimala scenu pilot epizode “Odeljenje”. Scenario za ovu akcionu dramu sa primesama komedije su uradili Vuk Ršumović i Dušan Bulić, dok je režija poverena Urošu Tomiću i Nikoli Ležaiću.

- Sada je na setu scena potere i hapšenje dilera droge. Inspektore IV odeljenja Cviju i Stanišića tumače Marko Janketić i Bojan Žirović, dok dilera Snupija igra Bojan Lager - kaže Ognjen Janković, direktor producentske kuće “Vision team”, koja stoji iza serije “Odeljenje”.

On dodaje da je priča je potresna, i već u pilot epizodi gledaocima sledi emotovni šok. Kaže, nisu želeli da “umiju realnost, već je njihov odnos prema tematici krajnje brutalan”

U pilot epizodi pojaviće se i Anica Dobra u ulozi majke dilera Snupija. Ona predstavlja otelotvorenje raspale srpske porodice.

U epizodnoj roli biće Dragan Petrović Pele kao advokat. Pored njih, uloge tumače i Igor Benčina, Miloš Timotijević, Goran Šušljik... Od 15. avgusta biće urađeno još jedanaest epizoda.

Više ovde: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388538/Anica-Dobra-kao-majka-dilera-droge

No comments:

Post a Comment