TEKSTOVI NA BLOGU

Tuesday, April 30, 2013

FLASHMOB PROMOCIJA S/KIDANJA U KNEZ -MIHAJLOVOJ

Film „S/Kidanje“ Koste Đorđevića je u bioskopima, a svoju potencijalnu publiku film "zove" na poseban način...

S/kidanje, debitantski film višestruko nagrađivanog mladog reditelja i scenariste Koste Đorđevića, trenutno je na repertoaru domaćih bioskopa. U ovom ljubavnom ostvarenju sa elementima komedije, troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednuti su ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, svo troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove.

„Biti opsednut je isto što i biti zavisan od nečega ili nekoga. Implicitno, ovaj film je priča o svima nama, o našoj nepomirljivosti sa sopstvenim životom, o odrastanju i uslovima u kojima odrastamo, o jednoj generaciji, o uzaludnoj borbi za opstanak ideala u svetu koji ideale pobija.“ – poručio je reditelj i scenarista Kosta Đorđević.

 Snimak flashmob promocije ovog filma u glavnoj beogradskoj ulici možete pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=Nj37eiiZ5hE&feature=player_embedded

No comments:

Post a Comment