TEKSTOVI NA BLOGU

Sunday, March 17, 2013

USKORO NOVE EPIZODE ŽENA SA DEDINJA

Prenosimo deo teksta objavljenog u petak u okviru TV dodatka Večernjih novosti. Tekst  se tiče najave novih epizoda serije Žene sa Dedinja, čije emitovanje uskoro kreće na TV Prva, a sagovornice Večernjih novosti su četiri glumice koje tumače naslovne uloge i ovoj sezoni pomenute serije.

Udarac koji je izgledao smrtonosan, za Klaru je zapravo bio spasonosan. Nešto kao druga šansa u životu. Alisa je, pokušavajući da stvar reši "muški", hrabro zaprosila svog muškarca i doživela debakl. Sada želi da "izvaja" novu sebe. Beba u stomaku je osnažila Čarnu, ali ljubav prema Martinu je i dalje pokretač i okidač svih vedrih i mračnih situacija u njenom svetu. A Valerija?! Ona sada nosi "ružičaste naočare", kako bi joj dani bili manje tmurni i kako bi i sebe i druge ubedila da je razvod bio baš njen izbor.

Kako još žive junakinje "Žena sa Dedinja", trebalo je da saznamo početkom marta, ali je emitovanje druge sezone (na TV Prva) ponovo prolongirano. Izvesno je, kažu u "Emoušnu", da će se s proleća svakako dogoditi. Do tada, Irena Mičijević, Lena Bogdanović, Anđelka Prpić i Maja Noveljić Romčević u razotkrivanju novih lica svojih žena, idu daleko samo onoliko koliko smeju. Tu su - da nam zagolicaju maštu i privole nas da čekajući, ne odustanemo od nastavka priče o ovim opasnicima i sveticama. Jer, čekaju je i one...

Više ovde: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:424393-Zene-sa-Dedinja-I-opasnice-i-svetice

No comments:

Post a Comment