TEKSTOVI NA BLOGU

Sunday, March 17, 2013

SRPSKA SINHRONIZACIJA KRUDSA JEDNA OD 10 NAJBOLJIH NA SVETU

Studio Dreamworks Animation objavio je da je verzija sinhornizacije snimljena u Beogradu među najboljima od preko 50 različitih jezičkih verzija nove 3D avanture

Srpska glumačka ekipa obavila je odličan posao u sinhronizaciji, a studio Dreamworks Animation ovu jezičku verziju svrstava među deset najboljih sinhronizacija od preko pedeset jezičkih verzija koje su se snimale u raznim zemljama širom sveta.


- U pozorištu, na filmu i televiziji glumite celim telom, a u sinhronizaciji to sve morate da zamenite samo i samo glasom - rekla je na konferenciji povodom premijere filma glumica Đurđija Cvetić, koja u Krudsima igra baku Gren.

Marko Janketić, mladi glumac koji je pozajmio glas junaku Gaju, tom prilikom istakkao je - Rajan Rejnolds, glumac koji je dao glas Gaju u originalnoj verziji, uradio je odličan posao. Ja se nisam trudio da ga imitiram, već interpretiram kako ja mislim da treba i da bi bilo zanimljivo-.

Opširnije ovde: http://www.story.rs/koktel/filmovi/29167-srpska-sinhronizacija-krudsa-jedna-od-10-najboljih-na-svetu.html

No comments:

Post a Comment