TEKSTOVI NA BLOGU

Monday, March 11, 2013

NOVA OTVORENA VRATA ZA NOVI MILENIJUM

Portal b92/kultura donosi izveštaj Mladena Savkovića sa press-konferencije upriličene sa ciljem predstavljanja nastavka serije Otvorena vrata, čije snimanje upravo traje.

„Dobro došli u novi dom porodice Anđelić – Jakovljević. Dvadeset godina je malo da se nešto promeni, ali je dovoljno dugo da ništa ne bude isto.“

Ovim rečima glumica Vesna Trivalić pozdravila je novinare na konferenciji održanoj 11. marta u prostorijama Kombank arene gde se već neko vreme snima nastavak popularne serije „Otvorena vrata“.



Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju. Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao i tu počinje nastavak komedije...

Zanimljivo je da novu muziku za seriju potpisuje Vasil Hadžimanov, ali je cela ekipa jednoglasno odlučila da sačuva staru najavnu špicu sa upečatljivom Bajaginom numerom koja je postala zaštitni znak emisije.

Reditelji serije su Radivoje Andrić, Boban Skerlić i Miroslav Lekić, dok su na scenariju radili Ivan Lalić, Milan Puzić, Boban Skerlić, Miroslav Lekić (koji su pisali i stari serijal), ali i novi autori: Minja Bogavac, Zlatan Fazlagić i dr. Dramaturg serije je Vladimir Andrić. Nove epizode trebalo bi da gledamo od druge polovine aprila na Prvoj.

Više ovde: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2013&mm=03&dd=11&nav_id=694224



No comments:

Post a Comment