TEKSTOVI NA BLOGU

Monday, March 18, 2013

(I) TANJA SAVIĆ U FILMU O TESLI???

Kako Kurir doznaje i prenosi, Tanja Savić bi mogla da se pojavi u filmu o Nikoli Tesli. Naime, ona je najozbiljniji kandidat za ulogu sobarice u hotelu u kojem je srpski velikan proveo poslednje dane svog života. Pevačica bi tako stala rame uz rame s holivudskim glumcima Majklom Medsenom i Kristijanom Bejlom, koji će tumačiti Teslu.

- Producenti filma žele da angažuju Savićku za tu manju, ali nimalo zanemarljivu ulogu. Glumila bi Teslinu sobaricu, a kako je već izvesno vreme provela u Australiji, ne bi joj predstavljale problem replike na engleskom jeziku - otkrio je izvor "Kurira".

Iako potvrda za ove tvrdnje nije stigla, u prilog njihovim saznanjima ide činjenica da Tanja braću Vladimira i Predraga Rajčića, koji su producenti filma, poznaje nekoliko godina. Sarađivali su na njihovom debitantskom ostvarenju "Srpski ožiljci", gde im je pevačica otpevala naslovnu numeru "Gde ljubav putuje". Tanja je pevala i naslovnu pesmu u filmu "Guča", čuvenu "Suknjicu".

Inače, svojevremeno je Mira Adanja Polak ugostila gospodina Vladimira Rajčića, čiji je "presipanje iz šupljeg u prazno" govor, kao i Mirino insistiranje da ga raskrinka izazvalo mnogo smeha kod gledalaca. Ovaj klip je, svojevremeno, bio prilično popularan.  Evo i zašto: 


1 comment:

  1. Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha... Zovite Miru Adanju Polak.

    ReplyDelete