TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, February 20, 2013

DEVOJČICA IZ RANJENOG ORLA U OTVORENIM VRATIMA

Pored novih lica koji će se pridružiti Vesni Trivalić, Bojani Maljević, Nikoli Đuričku, Bogdanu Dikliću... jeste i osmogodišnja devojčica Teodora Jelisavčić, koja će tumačiti lik Keti, Miličine ćerke (Sofija Jović) iliti Katarinine unuke (Vesna Trivalić). Simpatična Teodora, koja je svojom glumom šarmirala producente serije i Bojanu Maljević, već je imala značajnu ulogu u veoma popularnoj seriji “Ranjeni orao”. Kao četvorogodišnja devojčica igrala je malu Anđelu na početku serije, a na kraju Anđelkinu (igrala je Sloboda Mićalović) ćerku Jelkicu.

Teodora koja je tada, za “Novosti”, rekla da će kad odraste biti glumica, pojavljivala se u međuvremenu u reklamama, zablistala u spotu američkog rok benda “Kamelot”, a onda je pročitala oglas za kasting serije “Otvorena vrata” i rekla roditeljima: “Hoću tamo da glumim!”

- Izabrana je u konkurenciji od 550 devojčica - kaže ponosni tata Dejan. - Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: “Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar”.

Opširnije ovde: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:420595-Devojcica-iz-Ranjenog-orla-u-Otvorenim-vratima

No comments:

Post a Comment