TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, February 15, 2013

CINEMA PRIVE u KCBu



U saradnji sa portalom AgitPop, Kulturni centar Beograda organizuje serijal filmskih tribina pod nazivom Cinema Prive - Filmski leksikon.
Ovim nastavljamo sa obeležavanjem značajnog kulturnog jubileja - 50 godina od početka rada Dvorane Kulturnog centra Beograda. 
U rubrici Cinema Prive već možete videti tekstove filmofila, filmskih profesionalaca i kritičara, koji pišu o delima sedme umetnosti koja su im promenila živote. 
Na tribini CP-FL, oni će odgovarati na leksikonska pitanja: omiljena ljubavna scena, najbolja pucnjava, moj filmski idol... i slično, uz inserte iz pomenutih ostvarenja. 
Tribine traju oko sat vremena, uz mogućnost da publika postavi pitanje gostu. Voditeljka tribine je Jelena Đurović, novinarka i urednica portala Agitpop.me. 
Gost prve u nizu je Nebojša Krivokuća, diplomirani dramaturg, urednik bloga Prešlicavanje i kreativni direktor u agenciji Communis DDB.  


Novi Kadrovi su već uzeli učešće kao saradnici Cinema Privea na sajtu AgitPop. Ovde možete pročitati tekstove koje su pisali>




No comments:

Post a Comment