TEKSTOVI NA BLOGU

Thursday, October 24, 2013

BOJANA MALJEVIĆ TVRDI DA SERIJA OTVORENA VRATA NIJE ZA SVAKOGA KO IMA TELEVIZOR

Serija “Otvorena vrata” nikada nije bila, niti će ikada biti serija za svakoga ko ima televizor - kaže za “Novosti” producent ovog ostvarenja i jedna od glavnih glumica, Bojana Maljević, otkrivajući za naš list da su početkom ove nedelje započeli snimanje novih 15 epizoda, koje će TV Prva prikazivati u proleće i jesen 2014. godine.

Uprkos činjenici da “Otvorena vrata” imaju svoju ciljnu grupu, koja nije preširoka, ovo je jedina serija u istoriji naše televizije koja je nastavila svoj život skoro dve decenije kasnije sa potpuno istom glumačkom ekipom i gotovo kompletnim nekadašnjim autorskim timom.

- Kada smo se ponovo okupljali, nismo razmišljali da li ćemo raditi više od jedne sezone - priča Bojana. - Svi smo učinili mali podvig već time što smo se okupili i uz veliku odgovornost ušli u ovaj posao. Snimili smo 16 epizoda, a sada radimo još 15. Raduje nas što su rezultati gledanosti dobri i što je publika prihvatila nove okolnosti i protok vremena.

Posle kraće pauze, ekipa se prvog dana snimanja okupila oko priče “Srebrni razvod” u kojoj Cakana i Dragoslav sa porodicom proslavljaju mali jubilej!

Autorskom timu pridružiili su se direktor fotografije Radoslav Vladić i pisci mlađe generacije: Maja Pelević, Milan Marković, Staša Koprivica, Goran Milenković, Milena Depolo, Milena Bogavac.

Izvor: http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:460283-Producent-Serija-Otvorena-vrata-nije-za-svakoga

No comments:

Post a Comment