TEKSTOVI NA BLOGU

Wednesday, August 14, 2013

I DANICA MAKSIMOVIĆ, KATRINA RADIVOJEVIĆ I BORKA TOMOVIĆ U SERIJI URGENTNI CENTAR

Snimanje srpske verzije serije „E. R.“ počinje u ponedeljak. U našem urgentnom centru lik glavnog zavodnika koga u originalu igra Džordž Kluni tumačiće Ivan Bosiljčić. Miki Manojlović će biti njegov šef, a svoje čari srpski Kluni će vežbati na Katarini Radivojević.

Glavni junak serije biće Miki Manojlović kao bogati lekar koji postaje šef klinike. Reditelj je mladi Stevan Filipović (“Šejtanov ratnik”, “Šišanje” a produkciju radi “Emoušen”).

Pored Manojlovića, ulogu doktora imaće i Ivan Bosiljčić. U originalnoj seriji “E.R.” ta rola pripala je Džordžu Kluniju kao doktoru Rosu, koji leči ali i zavodi sve dame na klinici. Prema nekim naznakama, u našoj verziji on će imati ženu, igra je Borka Tomović.

 Da stvari budu interesantnije, u ljubavnu igru s njim upada Katarina Radivojević kao medicinska sestra (u originalu Kerol Hatvej, čiji lik tumači Đulijana Margelis.

U podeli su još i Ivana Jevtovića (uloga dr Pitera Bentona), kao i Marko Janjić (dr Mark Grin).

Mladi stažista biće Bojan Perić, a nezgodnu sestru Ebi Lokart igra Danica Maksimović. Neku od epizodnih uloga u pilot-epizodi imaće Vlasta Vlaisavljević i Branka Veselinović

Opširnije ovde:  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/398904/Srpska-verzija-serije-E-R-Kluni-Bosiljcic-zavodi-Katarinu-Radivojevic

No comments:

Post a Comment