TEKSTOVI NA BLOGU

Sunday, June 9, 2013

USKORO KREĆE SNIMANJE NOVIH EPIZODA SERIJE FOLK

Snimanje novih jedanaest epizoda serije "Folk" počinje sredinom juna. Saznaćete šta je sve spremna da uradi mala Zvezdana da bi ostvarila svoj san, ko sve želi da profitira od njenog talenta.

Šta je sve spremna da uradi da bi ostvarila svoj san, kroz kakvo trnje prolazi na putu do zvezda, ko sve želi da profitira od njenog talenta i koliko zaista uživa u tom životu estradne pevačice - delimično smo saznali gledajući prvu sezonu serije "Folk" (TV Prva). Priča o Zvezdani, devojčici iz provincije, koju roditelji guraju od školske klupe ka kafanskom mikrofonu, pobrala je simpatije gledalaca, a kako je već završen i scenario za novih 11 epizoda, ekipa se polako priprema za teren. Scenarista i reditelj Dušan Milić kaže da bi, po konačnom planu, sredinom juna trebalo da počne snimanje.

  - Rejtinzi su pokazali da je serija "Folk" odlično prošla kod publike, pa čak i oni koji nisu oduševljeni ovim žanrom, hvalili su priču. Razlog više da nastavimo sa radom i vidimo gde je sada mala Zvezdana, koja je od pevanja na Ibarskoj magistrali dogurala do nastupa u najpopularnijem prestoničkom klubu - kaže Milić, otkrivajući da će se nove epizode emitovati krajem godine.

Više ovde:  http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:437764-Pocinje-snimanje-novih-epizoda-serije-Folk

No comments:

Post a Comment