TEKSTOVI NA BLOGU

Friday, April 12, 2013

DRUGA SEZONA ŽENA SA DEDINJA OD SUBOTE NA TV PRVA

Novi zapleti i raspleti u životu dama sa Dedinja i u drugoj sezoni popularnog serijala. Nastavak priče o Čarni, Klari, Valeriji i Alisi donosi nova uzbuđenja, preokrete predstavljajući mešavinu žanrova – drame, komedije i trilera.

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje na izgled imaju sve: Čarna (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina Malbaše (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na "Beoviziji", Klara (Irena Mičijević) je gnevna advokatica iz stare beogradske porodice, Valerija (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa promiskuitetna vajarka (Lena Bogdanović).

2. sezona: Pakao koji su zakuvale žene će morati i da okuse. Videćemo zašto Klarino buđenje iz kome komplikuje odnose četiri prijateljice, kako se Valerija snalazi u ulozi slobodne žene i da li će bivšeg muža i dalje držati na oku. Saznaćemo kako se Martin i Čarna ponašaju očekujući prinovu I na šta su sve spremni pojedini likovi da urade zarad novca i da li će Alisa uspeti da se promeni i postane uzorna majka.

Izvor: http://www.prva.rs/sr/program/serija/story/14371/Žene+sa+Dedinja+.html

No comments:

Post a Comment